cèdula d'habitabilitat en 24 horasPREGUNTES FREQÜENTS

Que és la cèdula d'habitabilitat?

La cèdula d'habitabilitat és un document administratiu que acredita que un habitatge és apte per ser destinat a residència de les persones i té les condicions tècniques d'habitabilitat, segons la normativa vigent establerta al decret 55/2009 de la Generalitat de Catalunya.
La cèdula d'habitabilitat representa el DNI de la vivienda i com a tal, s'ha de renovar al llarg del temps per tal de comprobar que efectivament l'habitatge compleix els requisits d'habitabilitat al llarg de la seva vida útil.

Quan es necessita una cèdula d'habitabilitat?

Com a propietaris d'una vivenda sempre hauriem de tenir la nostre cèdula d'habitabilitat, ja representa el DNI de l'habtatge.
Ens poden demanar l'original o còpia de la cèdula d'habitabilitat del nostre habitatge en els casos de compra, venda o lloguer, o per solicitar l'alta de suministres de l'habitatge com l'aigua, gas o la llum.

Quina documentació necessito?

Són necessaries les dades del propietari, nom i cognoms, adreça i NIF i en el cas les dades del solicitant o representant legal.
També es requerirà pel nostre tècnic l'escriptura de l'habitatge per confirmar la titularitat i proipietat del mateix i la seva referència catastral.
En els cassos d'entresòls, plantes baixes, àtics i sobreàtics, farà falta una còpia de les escriptures originals de l'habitatge.

Qui pot solicitar la cèdula d'habitabilitat?

La cèdula d'habitabilitat la pot solicitar el propietari, administrador o representant autoritzat pel la propietat de l'habitatge.

 

cedula habitabilitat, barata, economica, express, vivienda cedula habitabilidad
obras, construccion, reformas, cedulas habitabilidad, cedules habitabilitat, tramits ajuntament, barcelona, tarragona, girona , lleidacedules habitabilitat, cedulas habitabilidad, tramites ajuntamentcedules habitabilitat, cedulas habitabilidad, tramites ajuntamentcedula habitabilidad cedules habitabilitat cedulas
español, castellano, cedula, cedulas, cedules, habitabilidad, habitabilitat, refomes, obres, tramites ayuntamiento, tramits ajuntament
catala, cedula, cedules, cedulas, habitabilidad, habitabilitat, tramits ajuntament, tramites ayuntamiento
cedula24h © 2011 todos los derechos reservados C/Ciutat de Balaguer, 32, àtic 2ª, 08022 Barcelona telf. 649461216 info@cedula24h.es
cedula, habitabilitat, arquitecte, aparelladors, tecnics, barcelona, lleida, girona, barcelona
VOLS CONVERTIR UN ESTUDI, LOCAL O OFICINA EN VIVENDA?
[+ informació Canvi d'ús | Contacte solicitud]